Používanie cookies na stránkach Dr. Oetker

Pokračovaním v prehliadaní týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac informácií

Gustin

Gustin

Gustin je tradičným výrobkom firmy Dr. Oetker, a to už od roku 1898. Tento produkt je už viac ako sto rokov obľúbeným výrobkom v kuchyni, a to pre svoje mnohostranné využitie. Používa sa napríklad na zjemnenie koláčov a tort, na zahustenie polievok, omáčok a prívarkov, na prípravu tortových náplní...

Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný kukuričný škrob Gustin ako bezgluténový.

Tip: Na zjemnenie piškótóvého nahraďte 1/3 hmotnosti múky škrobom Gustin a uvidíte aké krásne nadýchané cesto sa vám podarí.

Prísady: 150 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 5 vajec, 150 g bezgluténovej múky, 50 g Gustinu Dr. Oetker, 2 PL vody.

Príprava: V mise cukor a vanilinový cukor vyšľaháme s vajcami, opatrne vmiešame zmes múky s Gustinom, pridáme vodu a pečieme při 140 °C, 40-45 minút.

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy.
Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Nutričné hodnoty Gustin

100g hotového výrobku:
Energia 1513kJ
356kcal
Tuky 0.6g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 88g
z toho cukry 0g
Bielkoviny 0.5g
Soľ 0.18g

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 200g