Prvotriedny jemný kukuričný škrob Dr. Oetker Gustin vo výhodnom MAXI balení.
Príprava
Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Popis výrobku
Vďaka dôkladnému výberu kvalitních surovín a starostlivej kontrole nášho výrobného procesu garantujeme MAXI škroby Dr. Oetker ako vhodné aj pre vegánov.
Tradičná kvalita. Originál je len jeden.
Používa sa na zjemnenie cesta, na zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov.
Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Gustin.
Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Gustin rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.
Inšpiratívne recepty s fotografiou a tipmi na použitie nájdete na každom škrobe Dr. Oetker.
Zloženie
kukuričný škrob. Môže obsahovať (MÚKA Z VLČIEHO BÔBU, OBILNINY obsahujúce LEPOK).