Kvalita overená už viac ako 100 rokmi je zárukou úspechu pri pečení. Originál je len jeden.
Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 múky. Používame pri príprave treného, krehkého, piškótového cesta, perníkov a pod. Jednoducho rozmiešame v múke a pridáme do cesta.
Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker garantuje kuchárkam úspech v kuchyni už viac ako 100 rokov! S týmto produktom zakladal lekárnik Dr. August Oetker svoju spoločnosť, keď pod názvom Backin vyvinul v roku 1893 Kypriaci prášok do pečiva presne na 1/2 kg múky. Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že cesto bude VŽDY kypré a nadýchané.
Zloženie
kypriace látky (difosforečnany, hydrogénuhličitan sodný), 22% kukuričný škrob, (MLIEKO, MÚKA Z VLČIEHO BÔBU, OBILNINY obsahujúce LEPOK).