Flag

Čokoládové adventné rezy

asi 24 porcií
Jednoduché
65
Počas adventného obdobia si môžete pripraviť rýchle rezy s Dr. Oetker Pudingom čokoládovým a ozdobené Snehovými vločkami.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
200 gmaslo zmäknuté
230 gcukor práškový
1 balíčekŠkoricový cukor Dr. Oetker
1 zarovnaná KLPerníkové korenie Dr. Oetker
6 ksvajce
150 gmúka hladká
3 balíčkyDr. Oetker Puding aróma Čokoláda
2 zarovnané KLKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Na náplň a potretie
450 gmarhuľová marmeláda
Na polevu a ozdobenie
2 balíčkyPoleva tmavá Dr. Oetker
Snehové vločky Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
Picture - Perníkové korenie Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Čokoláda
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Snehové vločky Dr. Oetker
1

V mise vyšľaháme maslo, práškový cukor, škoricový cukor a korenie šľahačom na najvyššom stupni do peny. Postupne po jednom zašľaháme vajcia. Múku zmiešame s pudingovým práškom a kypriacim práškom, vaječnou penou a opatrne ručne zamiešame.

2

Cesto nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 35 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

3

Vychladnutý korpus pozdĺžne prekrojíme, natrieme polovicou marmelády a priložíme druhou polovicou korpusu. Zvyšnú marmeládu v hrnčeku za stáleho miešania rozpustíme.

4

Horúcou marmeládou potrieme celý povrch rezov a odložíme ich na ½ hodiny do chladničky.

5

Polevu pripravíme podľa návodu na obale, nalejeme na korpus, rozotrieme a dozdobíme vločkami. Po stuhnutí krájame na rezy.