Flag

Jahodové pokušenie

asi 3 - 4 porcie
Stredne náročné
20
ľahký tvarohový dezert prichystaný za pomoci Dr. Oetker Puding aróma Jahoda
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na dezert
500 mlmlieko polotučné
4 zarovnané PLcukor
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Jahoda
250 gtvaroh polotučný
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
100 gkompót jahodový (alebo čerstvé jahody)
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
dezertné poháre alebo misky
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Jahoda
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu rozmiešame pudingový prášok v 100 ml mlieka. Do zbytku mlieka (400 ml) pridáme cukor a privedieme do varu. Do vriaceho mlieka pridáme vopred pripravenú a rozmiešanú pudingovú zmes. Varíme za stáleho miešania asi 1 minútu. Uvarený puding prikryjeme potravinárskou fóliou, aby nevznikla koža a necháme vychladnúť.

2

Tvaroh vymiešame s vanilínovým cukrom elektrickým ručným šľahačom dohladka . Do osladeného tvarohu pridáme vychladnutý puding a jahody a vyšľaháme dohladka. Naplníme do sklenených pohárov. Dozdobíme ovocím.