Flag

Jahodový toping s ružovým vínom

asi 3 poháre
Jednoduché
25
originálna kombinácia
Zloženie
Príprava
Náš tip
Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť). Výborne chutí s Panna Cottou Dr.Oetker.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
650 gjahody očistené a nakrájané na malé kúsky
200 mlvíno ružové
1 balenieŽelírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker
Picture - Želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker
1

Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Náš tip

  • Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť). Výborne chutí s Panna Cottou Dr.Oetker.