Flag

Jemná mramorová bublanina

asi 12 porcií
Jednoduché
50
Obľúbený rýchly múčnik s Dr. Oetker Pudingom Kakaovým a smotanovo-vanilkovou polevou. Ochutnajte!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
7 ksvajce
100 gcukor
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
4 PLolej
110 gmúka hladká
1 balíčekKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
1 balíčekOriginál puding kakaový Dr. Oetker
500 mlmlieko
40 gcukor
Na poliatie
400 gsmotana kyslá
2 balíčkyVanilínový cukor Dr. Oetker
1 balíčekPoleva mliečna Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Poleva mliečna Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladnutý ho pomocou PL dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 25 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Po upečení na ešte horúci múčnik nalejeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.

3

Polevu pripravíme podľa návodu na obale, odstrihneme rožtek na balíčku a bublaninu dozdobíme.