Flag

Kokosové guľôčky

asi 50 ks
Jednoduché
20
Nepečená dobrota z BB pudingu s višňovým prekvapením vo vnútri.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na náplň
350 gkompót višňový (hmotnosť po odkvapkaní)
250 gcukor
1 balenieBB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
1 zarovnaných PLHolandské kakao Dr. Oetker
200 gmaslo zmäknuté
1 PLmlieko polotučné
3 PLrum
Na ozdobenie
100 gkokos strúhaný
Ešte potrebujeme
50 kspapierové košíčky
Picture - BB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
1

Na prípravu náplne necháme na sitku odkvapkať kompót. V mise zmiešame cukor s pudingom a kakaom. Pridáme maslo, mlieko a rum, a ručne vypracujeme dohladka. Každú višňu zabalíme do kúska cesta a ručne vytvoríme guľôčku veľkosti vlašského orecha. Obaľujeme v kokose a ukladáme do papierových košíčkov. Odložíme do chladničky a necháme stuhnúť