Flag

Mandľové trifle s broskyňami a marcipánom

4 porcie
Jednoduché
30
Chutný jogurtový dezert s Dr. Oetker Pudingom aróma Mandľa si všetci obľúbia!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Mandľa
500 mlmlieko
2 zarovnaná PLcukor trstinový
240 gkompót broskyňový po odkvapkaní
200 gjogurt biely polotučný
2 PLmed tekutý
3 PLmandľové lupienky
100 goriešková granola
Na ozdobenie
1 balenieMarcipán Dr. Oetker
1 balenieFarba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
1 balenieFarba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
1 balenieFarba gélová potravinárska žltá Dr. Oetker
50 goriešková granola
Ešte potrebujeme
4 kspoháre
4špajlí
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Mandľa
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska žltá Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu uvaríme puding s mliekom a trstinovým cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Broskyňový kompót necháme na sitku dôkladne odkvapkať, a potom broskyne nakrájame na malé kúsky. V mise zmiešame grécky jogurt s medom a mandľovými plátkami.

2

Na dno pohárov rozdelíme nakrájané broskyne. Ďalej navrstvíme orieškovú granolu a puding a nakoniec zalejeme jogurtovou zmesou. Poháre uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu zafarbíme gélovými farbami marcipán, vytvarujeme z neho rôzne zvieratká alebo kvetinky, ktoré napichneme na špajdle. Dezert podávame posypaný granolou a s ozdobu na špajdli.