Flag
Veľkonočná lahôdka
Inšpirácia
Veľkonočná lahôdka

Rady a tipy: Želatína je prírodná rozpustná bielkovina, ktorá je buď bravčového, alebo hovädzieho pôvodu. Má vynikajúce vlastnosti: varením sa rozpúšťa vo vode a po ochladení stuhne. Preto je ideálnym prostriedkom na prípravu rôznych krémov, dezertov, aspikov alebo vaječných oblátok. Používa sa najmä na dva spôsoby: sladký a slaný. Každý recept, v ktorom sa želatína používa, si vyžaduje niečo iné - my máme radšej krémové, ale tuhé náplne do tort, zatiaľ čo aspiky a želé si vyžadujú maximálnu tuhosť. Spoločnosť Dr.Oetker si je vedomá týchto rozdielov, a preto vyvinula želatínu na vaječné náplne a aspiky.

Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky Dr. Oetker

Naša nová želatína bola špeciálne vyvinutá na použitie na vaječnú/salámovú tlačenku, aspiky a rôsoly. Je totiž mimoriadne tuhá a výborne drží tvar. Želatínu na vaječnú tlačenku aspiky stačí rozpustiť vo vode/náleve/vývare a použiť podľa Vášho obľúbeného receptu.

Želatína na stuženie krémov Dr. Oetker nájde v kuchyni skutočne všestranné použitie. Či už máte chuť na ovocné, jogurtové, smotanové alebo tvarové krémy, vždy sa môžete spoľahnúť na Želatínu na stuženie krémov Dr.Oetker.

Veľkonočná vaječná tlačenka

Vykoledovali ste veľa vajíčok? Tak z nich vykúzlite neodolateľnú, pikantnú vaječnú tlačenku. Dr. Oetker pripravil výrobok priamo na prípravu vaječnej tlačenky a aspiku. Na jeho výrobu používame jemne mletú bravčovú želatínu, ktorá sa vyznačuje vysokou tuhosťou a výbornou priezračnosťou.

Želatína

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach