Vychutnajte si pravú pudingovú klasiku od Dr. Oetker. Doma je tam, kde je puding.
Príprava
Obsah balíčka dobre rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru (20 - 30 g) v 1/3 pripraveného mlieka.
Zvyšné 2/3 mlieka necháme zovrieť. Potom odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom.
Puding za stáleho miešania varíme asi 1 minútu. Hotový puding nalejeme do misiek alebo formičiek vypláchnutých studenou vodou a necháme stuhnúť.
Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Popis výrobku
Dr. Oetker Puding aróma Citrón patrí k tradičným a osvedčeným výrobkom spoločnosti Dr. Oetker. Tradícia pudingov siaha do roku 1923, kedy začala ich výroba v Brne. Vyrábame pudingy s láskou už 100 rokov!
Na prípravu pudingu sa k pudingovému prášku pridá 500 ml mlieka a 2 – 3 polievkové lyžice cukru. Pudingy Dr. Oetker sú pravou pudingovou klasikou, ktorú miluje celá rodina. Vychutnajte si pocit spolupatričnosti, lásky a najlepšej chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingom aróma Citrón!
Puding s citrónovou arómou nájde svoje uplatnenie okrem prípravy pudingových a dezertných pohárov aj ako prísada do jemných tmavých korpusov, krém do zákuskov a tort, alebo vo forme teplého nápoja. Nechajte sa inšpirovať receptami Dr. Oetker!
Zloženie
kukuričný škrob, aróma, farbivo (kurkumín). Môže obsahovať (MLIEKO, ORECHY).
Informácie o výživovej hodnote
* % = % dennej hodnoty
1 porcia (142 g)
na 100 g
na 100g hotového produktu
na porciu hotového produktu
%*
Energia
1509
kj 355
kcal
361
kj 85
kcal
512
kj 121
kcal
6 %
Tuky
0,5 g
1,4 g
1,9 g
3 %
Nasýtené tuky
0 g
0,9 g
1,2 g
6 %
Sacharidy
87 g
15 g
22 g
8 %
Cukor
0,1 g
9,5 g
13 g
14 %
Bielkoviny
0,5 g
2,9 g
4,2 g
8 %
Soľ
0,13 g
0,1 g
0,14 g
2 %
Pri zmene receptúry je nevyhnutné, že produkty s odlišným zložením, menovite so starou receptúrou a novou receptúrou, možno po určitú dobu stále nájsť v obchode pod rovnakým obchodným názvom. Odporúčame si preto vždy prečítať zoznam ingrediencií, aby ste sa uistili, že produkty neobsahujú žiadne látky, u ktorých máte podozrenie, že by u vás mohli vyvolať intolerančnú reakciu/alergiu.