Kypriaci prášok s vínnym kameňom bezfosfátový Dr. Oetker obsahuje vínny kameň, ktorý je prirodzenou súčasťou vína. Vínny kameň sa vyzráža, keď je víno vystavené nižším teplotám.
Vyvážená receptúra Kypriaceho prášku do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker, ktorá je založená na reakcii jedlej sódy s vínnym kameňom, zaručí prirodzené nakyprenie cesta. Výsledkom je dokonalý kypriaci účinok porovnateľný s bežným kypriacim práškom.
Kypriaci prášok s vínnym kameňom Dr. Oetker sa používa rovnako ako bežný Kypriaci prášok Dr. Oetker – obsah balenia stačí zmiešať s 500 g múky alebo postupovať podľa obľúbeného receptu.
100 % prírodný produkt.
Zloženie
50% kypriaca látka (vínany draselné), kukuričný škrob, kypriaca látka (uhličitany). Může obsahovať (MLIEKO, MÚKA Z VLČIEHO BÔBU, OBILNINY obsahujúce LEPOK).
Informácie o výživovej hodnote
* % = % dennej hodnoty
Veľkosť porcie g
na 100 g
Energia
Tuky
Nasýtené tuky
Sacharidy
Cukor
Bielkoviny
Soľ
929
kj 216
kcal
0,1 g
0 g
24 g
0 g
0,1 g
15,3 g
Pri zmene receptúry je nevyhnutné, že produkty s odlišným zložením, menovite so starou receptúrou a novou receptúrou, možno po určitú dobu stále nájsť v obchode pod rovnakým obchodným názvom. Odporúčame si preto vždy prečítať zoznam ingrediencií, aby ste sa uistili, že produkty neobsahujú žiadne látky, u ktorých máte podozrenie, že by u vás mohli vyvolať intolerančnú reakciu/alergiu.