Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky. V mise ich zmiešame s maslom a ručne vypracujeme dohladka. Nanesieme ho do vymazanej formy. Dôkladne pomocou lyžice korpus ku dnu formy pritlačíme a uložíme asi na 30 minút do chladničky.
Na prípravu náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale, odstavíme a za občasného premiešania ho necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu zašľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni tvaroh dohladka. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do náplne. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Vložíme do chladničky asi na hodinu stuhnúť.
Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a povrch cheesecaku polejeme. Necháme stuhnúť a pomocou ostrého a v horúcej vode namočeného noža nakrájame.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty