Na prípravu cesta vyšľaháme maslo, cukor a vanilkový cukor elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Pridáme rumovú arómu, mlieko, múku zmiešanú s kakaom a ručne vymiešame dohladka.
Na prípravu náplne vytvoríme z marcipánu asi 24 guľôčok. Z cesta vyvaľkáme plát asi 3 mm a nakrájame na štvorce podľa veľkosti marcipánových guľôčok. Každú guľôčku obalíme cestom, položíme na plech vyložený papierom na pečenie, vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 13 minút
Elektrická rúra: 190 °C
Teplovzdušná rúra: 170 °C
Guľôčky necháme vychladnúť.
Na ozdobenie rozohrejeme tmavú polevu podľa návodu na obale, guľôčky polejeme a posypeme dúhovými guľôčkami.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie