Na prípravu cesta ušľaháme vajcia, cukor a vanilínový cukor elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Ručne vmiešame pomarančovú šťavu a olej. Múku zmiešame s kypriacim práškom a zľahka vmiešame do vaječnej hmoty. Cesto nalejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech a posypeme kokosom. Dáme do predhriatej rúry piecť.
Doba pečenia: asi 25 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Upečený korpus ihneď pokvapkáme rumom a necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne ručne zmiešame kyslú smotanu, cukor a škoricový cukor. Ovocie nakrájame na malé kúsky. Smotanu ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do tuha. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Ihneď pridáme kyslú smotanu a dôkladne premiešame. Pridáme nakrájané ovocie a ušľahanú smotanu a zľahka ručne zamiešame.
Hotovú náplň nanesieme na vychladnutý korpus a dáme do chladničky na 1 hodinu stuhnúť. Potom posypeme škoricovým cukrom a nakrájame na rezy.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie