Na prípravu korpusu datle vložíme do misky, zalejeme ich vlažnou vodou a necháme asi 20 minút odstáť. Pridáme ovsené vločky, kokos, orechy a kakao a pomocou ponorného mixéra všetko rozmixujeme. Zmes nanesieme a pritlačíme na dno vymastenej formy vyloženej papierom na pečenie. Korpus odložíme do chladničky a necháme stuhnúť.
Na prípravu náplne v kastróliku zahrejeme kokosové mlieko. Do mlieka nalámeme polevu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. V mise pomocou ponorného mixéra rozmixujeme tofu s banánmi dohladka. Do zmesi vmiešame mlieko s polevou a prisladíme datľovým sirupom. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Cheesecake odložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnúť.
Pred podávaním cheesecake posypeme zdobením a datľami.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty