Na prípravu korpusu dáme piškóty do vrecka a váľkom ich rozdrvíme. Maslo rozohrejeme a premiešame s rozdrvenými piškótami. Hmotu rovnomerne rozprestrieme do formy a lyžicou utlačíme.
Želatínu pripravíme s vodou podľa návodu na obale a necháme ju napučať. Čučoriedky rozmixujeme s ricottou, cukrom, vanilkovým cukrom a muškátovým orieškom. Smotanu vyšľaháme dotuha. Napučanú želatínu za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia. Okamžite vmiešame 2 PL do čučoriedkovej náplne, metličkou zamiešame a celé vmiešame do zvyšnej náplne. Šľahačku zľahka vmiešame do náplne. Náplň dáme na korpus a uhladíme.
Tortu odložíme na 3 hodiny do chladničky.
Smotanu vyšľaháme s cukrom a Smeta-fixom dotuha.
Šľahačku navrstvíme na náplň, uhladíme a odložíme do chladničky.
Polevu pripravíme podľa návodu na obale a tortu ozdobíme.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty