Na 1. vrstvu rozpustíme polevu podľa návodu na obale a vmiešame do nej
v kastróliku zohriatu smotanu a nalámané sušienky. Zmes rozdelíme rovnomerne na dno pohárov.
Na 2. vrstvu olúpeme jablko a hrušku a nakrájame ich na malé kúsky. Vložíme
do misky a vmiešame pastu a citrónovú šťavu. V kastróliku rozpustíme cukor
na karamel. Odstavíme zo sporáka, vmiešame kúsky ovocia a nanesieme
do pohárov na čokoládovú vrstvu.
Na 3. vrstvu v mise šľahačom na strednom stupni vyšľaháme tvaroh so smotanou dohladka. Pridáme cukor a krátko vyšľaháme. VEGA Gél pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do tvarohovej zmesi. Potom nanesieme do pohárov na vrstvu ovocia a uhladíme. Odložíme na 30 minút do chladničky.
Pred podávaním ozdobíme karamelovým toppingom.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty