Na prípravu krému dáme do uzatvárateľnej nádoby s objemom asi 3l jednu šľahačkovú smotanu, jeden smeta-fix, Créme Olé s vanilkovou príchuťou a 100 ml mlieka. Pevne uzavrieme vekom a niekoľkokrát intenzívne potrasieme (asi 15-30 sekúnd) tak, aby boli všetky prísady dobre premiešané.
Rovnakým postupom z druhej polovice surovín urobíme čokoládový krém z Créme Olé s čokoládovou príchuťou.
Jahody nakrájame na menšie kúsky. Dno dezertných pohárov vyložíme piškótami, nalejeme časť vanilkového krému, poukladáme časť jahôd a nalejeme čokoládový krém. Postup ešte raz zopakujeme. Rovnako vytvoríme aj druhý pohár. Poháre nakoniec ozdobíme šľahačkou v prášku pripravenou s mliekom podľa návodu na obale a zvyšnými jahodami.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty