Ovsené vločky a piškóty pomelieme najemno, gaštanové pyré necháme rozmraziť alebo ho nastrúhame a všetko zmiešame s rozpusteným maslom a ďalšími ingredienciami. Vznikne nám plastické cesto. (Ak by sa trúsilo, pridáme ešte trochu masla alebo rumu.) Rozvaľkáme ho na veľkosť formy a vyložíme ním dno. Rukami dobre utlačíme. Dáme stuhnúť do chladničky.
Z mlieka, cukru a Zlatých klasov uvaríme hustejší puding podľa návodu na obale. Odstavíme ho a do ešte teplého po častiach vmiešame najprv nastrúhané gaštanové pyré a potom maslo. Pridáme vanilkový extrakt. Krém nanesieme na cesto, urovnáme a necháme stuhnúť.
Šľahačku vyšľaháme s cukrom a stužovačom a zašľaháme do nej tvaroh. Rozotrieme na pudingovú vrstvu. Dáme stuhnúť do chladničky. Hotový krémeš môžeme ozdobiť nastrúhanou čokoládou.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty