Na prípravu korpusu na pomúčenej pracovnej ploche vyvaľkáme pomocou váľka lístkové cesto na plát s Ø 34 cm. Cesto uložíme na dno a okraje vymastenej formy a vidličkou na niekoľkých miestach poprepichujeme.
Na prípravu náplne v kastróliku rozpustíme maslo. Pridáme javorový sirup, vanilkovú pastu a škoricu a asi 2 minúty povaríme. Na cesto poukladáme očistené a na plátky nakrájané hrušky a posypeme orechmi. Rovnomerne nanesieme náplň a povrch posypeme trstinovým cukrom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 35 minút
Elektrická rúra: 190 °C
Teplovzdušná rúra: 170 °C
Koláč necháme vychladnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie