Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky a vložíme ich do misky. Pridáme rozpustené maslo a ručne vypracujeme. Okraj tortovej formy položíme na podnos, zmes nanesieme na korpus a lyžicou pritlačíme.
Na prípravu náplne v mise vyšľaháme jahodovú náplň so smotanou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni podľa návodu na obale. Pridáme mascarpone a krátko vyšľaháme dohladka. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme.
Na ozdobenie očistíme jahody, 3 jahody si odložíme na ozdobenie a zvyšok jahôd pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Tortové želé pripravíme s vodou a cukrom podľa návodu na obale a vmiešame rozmixované jahody. Nanesieme rovnomerne na náplň a odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie