Na prípravu cesta v mise vyšľaháme žĺtky s cukrom šľahačom do peny. Pridáme jogurt, kôru a škrob zmiešaný s kypriacim práškom. Zľahka vmiešame vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Nakoniec vmiešame čokoládové kúsky. Cesto nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 60 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na krém uvaríme pudingový prášok s mliekom. Odstavíme a za občasného miešania necháme úplne vychladnúť. V mise vyšľaháme maslo s cukrom a po častiach zašľaháme vychladnutý puding. Krém nanesieme na povrch korpusu a uhladíme.
Na krém rozložíme očistené ovocie. Zalejeme tortovým želé pripraveným s vodou alebo šťavou a cukrom podľa návodu na obale. Odložíme do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie