Na prípravu korpusu v mise zmiešame rozdrvené sušienky s maslom a dôkladne prepracujeme. Hmotu nanesieme na dno formy vyloženej papierom na pečenie a pomocou lyžice pritlačíme k dnu. Odložíme asi na 10 minút do chladničky.
Na prípravu náplne v mise zmiešame mascarpone s jogurtom a cukrom. Smotanu vyšľaháme šľahačom na najvyššom stupni dotuha a vmiešame do zmesi. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale, ihneď nalejeme do zmesi a zamiešame dohladka. Náplň nalejeme na korpus a odložíme do chladničky na 2 hodiny stuhnúť.
Na obloženie ovocie umyjeme a poukladáme na náplň. Tortové želé pripravíme s vodou a cukrom podľa návodu na obale a ovocie ním prelejeme. Necháme v chladničke stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie