Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia, cukor a vanilínový cukor elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni na penu a prilejeme olej. Múku zmiešame s kypriacim práškom a kakaom, preosejeme a zľahka vmiešame do peny.
Polovicu cesta rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 10 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Rovnakým spôsobom upečieme aj druhú polovicu cesta.
Doba pečenia: asi 10 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Na prípravu náplne vyšľaháme tvaroh, vanilínový cukor, kyslú smotanu a med elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka.
Z vychladnutých plátov opatrne odstránime papier na pečenie. Plát potrieme náplňou, prikryjeme druhým plátom a zľahka pritlačíme. Vložíme asi na hodinu do chladničky.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie