Na prípravu korpusu mandľové plátky rozmixujeme v mixéri. Pridáme kakao, sirup, soľ, vanilkovú pastu a kokosový olej a všetko spoločne rozmixujeme. Korpus rozdelíme na dno pohárikov a pomocou lyžičky utlačíme.
Na prípravu krému v mise zmiešame jogurt s kakaom, sirupom a vanilkovou pastou. Vega gél pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Vlejeme do krému a dôkladne premiešame. Krém nanesieme do pohárov na korpus a odložíme cca na 30 minút do chladničky stuhnúť.
Na prípravu polevy v kastróliku zahrejeme kokosový olej, javorový sirup, kakao, vanilkovú pastu, nakoniec vmiešame kokosový krém a odstavíme. Polevu necháme trochu vychladnúť a nalejeme ju na krém.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie