Niekoľko kusov ovocia si odložíme nabok na ozdobu. Zbytok ovocia roztlačíme, precedíme cez sitko a vymiešame spolu s tvarohom na hladkú zmes. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom a zľahka vmiešame do tvarohu s ovocím. Ovocný krém dochutíme 1 lyžicou cukru.
300 ml studeného mlieka, smotanu a Créme Olé (pripravený podľa návodu) dáme do vyššej nádoby. Ručným šľahačom rozmiešame najprv na najnižšom stupni, potom krátko asi 3 minúty na vyššom stupni tak, aby vznikol krém. Tvaroh vymiešame s mliekom a pridáme do vanilkového krému. Dochutíme cukrom.
Ovocným a vanilkovým krémom striedavo naplníme sklenené poháre a dozdobíme ovocím. Podávame chladené.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty