Na prípravu zmes na korpus nasypeme do misy. Pridáme maslo, vajcia a mlieko a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Nakoniec do cesta vmiešame čokoládové vločky. Cesto nanesieme do vymastenej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 35 - 40 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. Korpus potom položíme na tortový podnos. Ostrým nožom zrežeme tenkú časť korpusu do roviny, ktorú v miske nahrubo rozdrobíme.
Na prípravu náplne smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na náplň zmiešame s vodou a ihneď vmiešame do šľahačky. Náplň rozdelíme na 3 diely a každý zafarbíme inou farbou. Náplne na seba navrstvíme do kopuly a posypeme rozdrobeným korpusom.
Odložíme do chladničky asi na 3 hodiny stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie