Na prípravu zmes na korpus nasypeme do misy. Pridáme maslo, vajcia a mlieko a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 35 - 40 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na náplň rozmiešame vo vaječnom koňaku a ihneď vmiešame do šľahačky. Nakoniec vmiešame čokoládové vločky, nanesieme na vychladnutý korpus a uhladíme.
Na povrch poukladáme piškóty a poprášime kakaom. Odložíme do chladničky asi na 3 hodiny stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie