Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s kokosom, cukrom a soľou. Pridáme maslo a žĺtky a ručne vypracujeme dohladka. Cesto nanesieme na dno a okraje vymastenej formy. Na niekoľkých miestach poprepichujeme vidličkou. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 25 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Korpus necháme vychladnúť. Potom na korpus nanesieme džem a rozotrieme.
Na prípravu náplne uvaríme pudingový prášok s mliekom, kokosovým mliekom a cukrom do zhustnutia. Odstavíme, ihneď vmiešame šťavu, kôru a žĺtok. Náplň nanesieme na korpus, rovnomerne rozotrieme a odložíme do chladničky stuhnúť.
Bielky s cukrom v miske vyšľaháme pierkom nad parou, kým zmes nezhustne a cukor sa nerozpustí. Potom vyšľaháme šľahačom dotuha. Snehom naplníme cukrárske vrecko a povrch tartu ozdobíme.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie