Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s cukrom. Pridáme maslo, žĺtky a vajce a ručne vypracujeme hladké cesto. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a uložíme asi na hodinu do chladničky.
Na prípravu krému uvaríme Premium Puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale, ale so 600 ml mlieka a 4 PL cukru. Odstavíme a za občasného premiešania necháme pri izbovej teplote úplne vychladnúť.
Na pomúčenej pracovnej ploche vyvaľkáme z cesta plát o hrúbke asi 0,5 cm a pomocou vykrajovačky vykrojíme kolieska. Do 25 koliesok vykrojíme menšou vykrajovačkou stred. Kolieska prenesieme na plechy vyložené papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 10 minút
Elektrická rúra: 190 °C
Teplovzdušná rúra: 170 °C
Kolieska necháme vychladnúť.
V mise vyšľaháme zmäknuté maslo elektrickým ručným šľahačom a postupne do neho zašľaháme vychladnutý puding. Krémom naplníme cukrárske vrecko a nanesieme ho na celé kolieska. Priklopíme kolieskami s vykrojenými stredmi a uložíme do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie