Na prípravu korpusu pomocou váľka alebo mixérom rozdrvíme sušienky. V mise ich zmiešame s maslom a ručne vypracujeme dohladka. Vzniknutú hmotu nanesieme na dno vymastenej formy, dôkladne pomocou lyžice pritlačíme a odložíme asi na 30 minút do chladničky.
Na prípravu náplne v mise vyšľaháme náplň so smotanou podľa návodu na obale. Nakoniec krátko zašľaháme tvaroh. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme.
Želé pripravíme tak, že jahody rozmixujeme pomocou ponorného mixéra a pridáme cukor. VEGA Gél pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame k jahodám. Želé nalejeme na náplň a odložíme do chladničky stuhnúť.
Pred podávaním ozdobíme jahodami, černicami a lístkami mäty.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty