V mise ušľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni bielky do snehovej konzistencie. Pridáme cukor, ocot a dôkladne všetko vyšľaháme a ku koncu vmiešame Solamyl.
Vypracované cesto pomocou lyžíc nanesieme do tvaru kruhu na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Doba sušenia: 60 minút
Elektrická rúra: 100 °C
Teplovzdušná rúra: 80 °C
Po 60 minútach znížime teplotu a sušíme pri mierne otvorených dvierkach rúry.
Doba sušenia: 60 - 120 minút
Elektrická rúra: 70 °C
Teplovzdušná rúra: 50 °C
Po upečení odstránime papier na pečenie a necháme vychladnúť.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale.
Na vychladnutý korpus dáme polovicu malín. Pripravenú náplň naplníme do cukrárskeho vrecka a nazdobíme korpus. Dozdobíme zvyšnými malinami.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie