Zo zmesi na prípravu cesta pripravíme odpaľované cesto s vodou, margarínom a vajcami podľa návodu na obale. Na vnútorné strany cukrárskeho vrecka nastriekame gélovú farbu. Cesto po častiach nanášame do cukrárskeho vrecka so zrezanou špičkou a podľa potreby pridávame do vrecka farbu. Na tukom vymastený plech nastriekame tvary srdiečok (ø 6 cm). Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Počas prvých 15 minút pečenia rúru neotvárame.
Doba pečenia: asi 20 - 25 minút
Elektrická rúra: 200 °C
Teplovzdušná rúra: 180 °C
Srdiečka necháme vychladnúť.
Zo zmesi na prípravu krému a mlieka uvaríme krém podľa návodu na obale. Maslo vyšľaháme s cukrom šľahačom dohladka a po častiach doň na najvyššom stupni zašľaháme vychladnutý krém.
Srdiečka pozdĺžne prekrojíme a pomocou cukrárskeho vrecka naplníme krémom a ozdobíme malinami. Uchovávame v chladničke.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie