Na prípravu hmoty polevu rozpustíme podľa návodu na obale. Do polevy nasypeme mandľové rezančeky a dobre premiešame. Pomocou polievkovej lyžice nanesieme na papier na pečenie malé kôpky a necháme stuhnúť.
Na prípravu krému v kastróliku privedieme do varu smotanu. Odstavíme a nalámeme do nej čokolády. Miešame, kým sa úplne nerozpustí. Potom pridáme arómu a margarín a necháme za občasného miešania vychladnúť. Pridáme likér a metličkou vymiešame do peny. Krém naplníme do cukrárskeho vrecka a na mandľové kôpky nastriekame pusinky. Odložíme asi na hodinu do chladničky stuhnúť.
Polevu pripravíme podľa návodu na obale, pusinky v nej namáčame a ihneď posypeme mandľovými plátkami. Necháme v chladničke stuhnúť.
Uchovávame v chladničke.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie