Na prípravu korpusu sušienky rozdrvíme a vložíme do misy. Pridáme kakao a tuk a ručne vypracujeme. Nanesieme rovnomerne do formy vyloženej papierom na pečenie a pritlačíme.
Na náplň v mise zmiešame syr s mliekom a pastou. Do kastrólika vložíme dužinu manga a ponorným mixérom ju rozmixujeme. Pridáme cukor a Vega gél a na miernom ohni za stáleho miešania asi 5 minút povaríme. Odstavíme, pridáme polovicu syra a vymiešame dohladka. Nakoniec pridáme zvyšok syra a opäť vymiešame dohladka. Smotanu vyšľaháme šľahačom dotuha a opatrne vmiešame do náplne. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Odložíme asi na 2 hodiny do chladničky stuhnúť.
Na poliatie v kastróliku zmiešame džús s dužinou. Pridáme cukor zmiešaný s Pektínom a za stáleho miešania asi minútu povaríme. Nalejeme na náplň a necháme stuhnúť.
Ozdobíme čerstvým ovocím a lístkami mäty.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty