Flag

Mangový krémeš

asi 12 porcií
Jednoduché
60
Krémeš je stredne náročný na prípravu a ak dodržíme postup a nakrájame vrchný plát vopred, krájanie bude naozaj jednoduché.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Šľahačku môžeme nahradiť 1 balíčkom Šľahačky v prášku Dr. Oetker, ktorú pripravíme podľa návodu na obale. Krémeš nakrájame dôkladne vychladený čistým nožom, ktorý po každom reze očistíme od krému papierovou utierkou.
Náš tip
Vďaka menšiemu objemu použitého mlieka krém poriadne drží a lepšie sa krája. Po odležaní cez noc cesto mierne zvlhne a lepšie sa konzumuje. Stužovač šľahačky Smeta-fix zabezpečí, že koláč vydrží v chladničke asi 2 dni.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach