Na prípravu cesta vo väčšej mise zmiešame múku s kakaom, soľou, kypriacim práškom a sódou. V druhej mise vymiešame vajcia s cukrom. Pridáme cmar, olej a pastu, vmiešame k múke a dôkladne premiešame. Nakoniec vmiešame scedenú kávu. Cesto rovnomerne rozdelíme do dvoch plechov vyložených papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 15 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Korpusy necháme vychladnúť. Z vychladnutých korpusov vykrájame kolieska.
Na náplň vyšľaháme smotanu s jahodovou náplňou a cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni podľa návodu na obale. Naplníme cukrárske vrecko a náplňou k sebe zlepíme vždy dve kolieska. Zvyšok náplne nanesieme na tortičky a ozdobíme čerstvou jahodou
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie