Flag

Mrkvový chlieb s pestom z mrkvovej vňate

asi 30 porcií
Jednoduché
145 min
Lahodný recept, po ktorom v kuchyni nezostanú žiadne zvyšky. Naučíte sa, ako kompletne spracovať mrkvu - od koreňa až po vňať.
Vedeli ste? Vrchná časť mrkvy obsahuje značné množstvo vitamínu K, vitamínu C a draslíka, vďaka čomu je cenným doplnkom zdravého stravovania.
Prísady
Príprava
Náš tip
Pesto môžeme skladovať v chladničke 5 dní alebo v mrazničke až 3 mesiace.
Náš tip
Viac informácií o tom, ako znížiť plytvanie potravinami nájdete na:
Udržateľnosť - minimalizovanie odpadu
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Podobné recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach