Na prípravu korpusu v kastróliku rozpustíme maslo. Sušienky pomocou váľka rozdrvíme a vložíme do misky. Prilejeme maslo a dôkladne zamiešame. Zmes pomocou lyžice rovnomerne nanesieme na dno formy vyloženej papierom na pečenie a pritlačíme.
Na prípravu náplne v kastróliku uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru puding. Odstavíme, prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
V mise vyšľaháme tvaroh s mascarpone a práškovým cukrom šľahačom dohladka. Po častiach zašľaháme vychladnutý puding. Želatínový stužovač rozmiešame s vodou a ihneď vmiešame do tvarohovej zmesi. Nakoniec vyšľaháme smotanu so Smeta-fixom šľahačom dotuha a opatrne vmiešame do náplne. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Odložíme do chladničky asi na 2 hodiny stuhnúť.
Na poliatie rozpustíme polevu podľa návodu na obale, nalejeme na povrch náplne a uhladíme.
Odložíme na ďalšie 2 hodiny do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie