Sušienky, vločky, kokos aj semienka rozmixujeme alebo rozsekáme. Med, kokosový olej a maslo rozpustíme a spojíme so sypkou zmesou. Túto hmotu poriadne natlačíme do formy na tart tak, aby pokryla aj okraje a mala rovnomernú hrúbku. Dáme stuhnúť do chladničky.
Čokoládu rozpustíme nad parou a necháme trochu vychladnúť. Puding metličkou vymiešame s tvarohom a postupne doň zapracujeme aj čokoládu. Môžeme prípadne dosladiť alebo pridať trochu kakaa pre tmavšiu farbu.
Želatínu pripravíme podľa návodu na obale. K tekutej želatíne rýchlo vmiešame dve lyžice krému a potom spojíme so zvyškom krému. Nalejeme na korpus a dáme dobre vychladiť, kým koláč nestuhne.
Pred podávaním môžeme ozdobiť ovocím alebo posypať kakaom a plátkami kokosu.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie