V kastróliku vo vodnom kúpeli zahrejeme kokosový olej, polevou, kakao, Finesse Bourbon vanilku, soľ a arómu. Zahrievame za stáleho miešania, kým sa všetko nespojí. Opatrne postupne prilievame smotanu, odstavíme a necháme asi 45 minút odstáť. Potom vymiešame metličkou, kým nevznikne lesklá zmes.
Sušienky pomocou váľka rozdrvíme a vložíme do misky. Pridáme nahrubo nasekané lieskové oriešky a pistácie. Potom vmiešame kakaovú zmes. Hmotu rozdelíme na polovicu a každú natrieme na potravinársku fóliu, zabalíme a vytvoríme valčeky dlhé asi 20 cm. Potravinársku fóliu dôkladne utiahneme a konce zatočíme. Valčeky pevne zabalíme do alobalu a vložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, najlepšie cez noc.
Pred podávaním odstránime alobal, fóliu a valčeky obalíme v práškovom cukre. Nakrájame na plátky a podávame.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie