Na doske si ručne rozpracujeme múku, cukor a maslo. Po miernom zapracovaní masla pridáme vajíčko. Vypracujeme hladké cesto a vyformujeme z neho bochník. Cesto dáme na 20 min chladiť do chladničky.
Po vychladnutí cesto rukami rovnomerne rozložíme vo forme a spodnú časť popicháme vidličkou. Cesto dáme piecť do rúry rozohriatej na 180 °C na 15-17 minút. Po dopečení necháme korpus vychladnúť.
Doba pečenia: 15 - 17 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Medzičasom si pripravíme kokosový krém. V mise na šľahanie pridáme smotanu, mlieko, 2 balíčky Crème Olé Dr. Oetker kokos a vyšľaháme dotuha.
Z manga si vymixujeme hladké pyré, pridáme ho do hrnca a dáme variť. V samostatnej miske si zmiešame mangový džús so Zlatým klasom. Keď bude pyré pri bode varu, pridáme džús zmiešaný so Zlatým klasom a poriadne premiešame. Necháme prevariť.
Po vychladnutí korpusu naň rovnomerne rozotrieme kokosový krém. Mangové pyré necháme trochu vychladiť a následne ho vylejeme na kokosovú vrstvu. Ozdobíme ovocím a necháme stuhnúť v chladničke.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie