V mise dôkladne vyšľaháme bielok s vodou šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame cukor a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme pusinky. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Doba sušenia: asi 90 - 120 minút
Elektrická rúra: 110 °C
Teplovzdušná rúra: 90 °C
Rúru vypneme a pusinky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.
Malinovú náplň vyšľaháme so smotanou šľahačom podľa návodu na obale.
Do pohárov striedavo vrstvíme maliny, náplň a rozdrobené pusinky.
Poháre dozdobíme malinami a pusinkami.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty