Na prípravu cesta v mise vymiešame zmes na lievance s vodou podľa návodu na obale. Pridáme bôby a zamiešame.
Lievance smažíme na panvici na lievance potretej olejom z oboch strán dozlatista.
Lyžicou uvoľníme zrniečka granátového jablka. Zmiešame cukor, trstinový cukor a Gustin asi s 3 lyžicami džúsu. Zvyšný džús privedieme do varu v malom kastróliku. Metličkou vmiešame zmes s Gustinom a cukrami a ešte minútu za stáleho miešania povaríme. Nakoniec vmiešame zrniečka granátového jablka. Odstavíme a necháme vychladnúť.
Na ozdobenie vyšľaháme smotanu šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Lievance podávame preliate krémom a ozdobené šľahačkou.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie