Na prípravu náplne necháme kompót dôkladne odkvapkať na sitku.
Vo väčšom hrnci uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru puding, do ktorého na konci varenia primiešame vanilkovú pastu.
Tortovú formu vyložíme jednou vrstvou piškót. Na piškóty nalejeme časť uvareného pudingu a nanesieme ďalšiu vrstvu piškót. Broskyne nakrájame na malé kúsky a navrstvíme na piškóty. Postup opakujeme do spotrebovania surovín. Končíme vrstvou pudingu. Prikryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme plochým tanierom a odložíme asi na 3 hodiny do chladničky stuhnúť, najlepšie však do druhého dňa.
Na ozdobenie vyšľaháme náplň so smotanou podľa návodu na obale. Náplň nanesieme na tortu a dozdobíme ovocím.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty