V mise aspoň 5 minút šľahačom dôkladne vyšľaháme bielky s vodou. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame cukor a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky. Cesto naplníme do cukrárskeho vrecka a na plech vyložený papierom na pečenie nastriekame pusinky. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Doba sušenia: asi 90 - 120 minút
Elektrická rúra: 110 °C
Teplovzdušná rúra: 90 °C
Rúru vypneme a pusinky necháme v zatvorenej rúre vychladnúť.
V mise šľahačom vyšľaháme Crème Olé s mliekom podľa návodu na obale.
Na dno dezertných misiek alebo pohárov nalámeme niekoľko pusiniek, potom nanesieme Crème Olé a dozdobíme celými pusinkami a čokoládovými kúskami.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty