Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto so smotanou a vajcami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka podľa návodu na obale. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 20 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Plát necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.
Z plátu pomocou formičky povykrajujeme 18 koliesok, ktoré vždy po troch zlepíme náplňou k sebe. Strany a povrch tortičiek trošku potrieme náplňou a odložíme do chladničky stuhnúť. Zvyšok náplne nanesieme do cukrárskeho vrecka a tortičky ozdobíme.
Na prípravu cake pops v mise rozdrobíme korpus. Pridáme zmäknuté maslo a vypracujeme hmotu. Z hmoty vytvarujeme guľôčky, ktoré napichneme na špajdle, postavíme do hrnčeka a odložíme aspoň na 1 hodinu do chladničky.
Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a každú guľôčku v nej namočíme. Necháme mierne odkvapkať a obalíme v zdobení Dr. Oetker. Polevu necháme dôkladne stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie