Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 30 minút
Elektrická rúra: 160 °C
Teplovzdušná rúra: 140 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu krému vyšľaháme zmes na krém so smotanou a 400 g kyslej smotany podľa návodu na obale.
Korpus pozdĺžne rozkrojíme a na spodný diel nanesieme 1/3 krému. Zakryjeme vrchným dielom a zvyškom krému potrieme povrch a okraje torty.
Na povrch torty dokreslíme tubičkami tvár a dozdobíme ovocím, mätou a zdobením.
Tortu odložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie