Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 30 minút
Elektrická rúra: 160 °C
Teplovzdušná rúra: 140 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou na šľahanie a kyslou smotanou podľa návodu na obale.
Korpus dvakrát pozdĺžne rozrežeme. Na spodný diel korpusu nanesieme jednu tretinu náplne a jednu tretinu očisteného ovocia. Zakryjeme druhým dielom, nanesieme polovicu náplne a polovicu ovocia. Zakryjeme tretím dielom, potrieme zvyškom náplne a dozdobíme zvyškom ovocia. Tortu odložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie